مبلمان اداری

اهمیت صندلی اداری – تنظیم صحیح صندلی اداری چگونه است؟

نحوه تنظیم صندلی اداری

اهمیت تنظیم صندلی اداری

نحوه تنظیم صندلی اداری اهمیت زیادی دارد. به عبارت دیگر فقط با استفاده از یک صندلی اداری نمیتوان مشکلات مربوط به نشستن را حل کرد. زمانی میتوان گفت که یک صندلی اداری در رفع مشکلات نشستن موثر است که کاربر آگاهی کاملی در رابطه با نحوه ی تنظیم صندلی با توجه به فرم بدن خود را داشته باشد. در ادامه مطلب به اهمیت استفاده از صندلی اداری و نحوه تنظیم درست این نوع صندلی خواهیم پرداخت.

تکیه گاه صندلی اداری

اهمیت استفاده از صندلی اداری مناسب

چون بیشتر کارمندان مدت زمان زیادی پشت میز کار می کنند، به همین دلیل نحوه‌ی درست نشستن این افراد جهت جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات مربوط به ستون فقرات اهمیت زیادی دارد. نحوه درست نشستن نیز علاوه بر استفاه از صندلی اداری به نحوه تنظیم صندلی اداری بستگی دارد.

مکانیزم صندلی اداری به گونه ای است که مانع از خستگی کاربر در اثر نشستن های طولانی می شود. به عبارت دیگر چون صندلی اداری فرم بدن را در حالت درست آن قرار می دهد، کاربر احساس ناراحتی در کمر، ستون فقرات و لگن خود ندارد. به همین دلیل نیز سبب حفظ سلامتی فرد می شود.

اگر از یک صندلی معمولی جهت نشستن در پشت میز استفاده شود بعد از مدتی در ناحیه ی کمر، گردن، ستون فقرات و زانو مشکلات زیادی به وجود می آید. در واقع زمانی که از یک صندلی اداری مناسب استفاده می شود ستون فقرات حالت درست خود را (که همان حالت s) است را حفظ می کند. همچنین چون در صندلی اداری امکان تنظیم ارتفاع صندلی با توجه به قد کاربر وجود دارد فشاری به زانو وارد نمی شود و در دراز مدت مانع به وجود آمدن بیماریهای مربوط به زانو می شود.

اهمیت دیگر استفاده از صندلی اداری این است که با استفاده از این صندلی کاربر دچار مشکلات مربوط به گردن نمی شود. به این دلیل که صندلی اداری دارای پشت سری مناسبی است که با تنظیم آن حالت سر  در شکل درست خود قرار می گیرد و هیچگونه فشاری به گردن وارد نمی شود.

یکی از مواردی که در صندلی اداری، دارای اهمیت است پایه صندلی اداری است. دلیل اهمیت نوع پایه صندلی این است که پایه صندلی اداری باید تحمل هر نوع وزنی را داشته باشد. در غیر این صورت احتمال شکسته شدن وجود دارد.

پایه صندلی اداری

نحوه تنظیم صندلی اداری

همانطور که اشاره شد مکانیزم صندلی اداری به گونه ای است که مانع به وجود آمدن مشکلاتی در سلامتی فرد می شود. اما زمانی یک صندلی اداری می تواند مانع به وجود آمدن این مشکلات شود که تنظیم آن به درستی صورت بگیرد. در ادامه مطلب به نحوه تنظیم صندلی اداری خواهیم پرداخت.

به منظور تنظیم درست صندلی اداری باید هر کدام از قطعات صندلی اداری درست تنظیم شود. چون هر کدام از این قطعات ( مانند دسته، پایه، پشتی، پشت سری و …) در تنظیم درست موثر است.

* نحوه تنظیم دسته صندلی: یکی از مواردی که در نحوه تنظیم صندلی اداری تاثیر گذار است تنظیم دسته های آن است. زمانی که دست کاربر روی دسته قرار داده می شود باید قسمت بازوی کاربر موازی با ستون فقرات قرار بگیرد. دلیل اهمیت موازی بودن این است که اگر دست بیش از اندازه کشیده شود سبب خستگی بازو می شود.

* نحوه تنظیم پا: جهت تنظیم این قسمت باید حتما کف پا در زمین قرار بگیرد (پا نباید معلق باشد) به نحوی که، فاصله قسمت جلوی صندلی با قسمت ران کاربر در حد یک عرض انگشت باشد. افرای که دارای قد بلند تری هستند این تنظیم باید به نحوی باشد که زانو هنگام نشستن خم نشود. اندازه اصولی قرار گیری زانو، ایجاد زاویه 90 درجه است.

* تنظیم تکیه گاه: جهت تنظیم تکیه گاه صندلی اداری باید به این صورت اقدام کرد. زمانی که کاربر روی صندلی می نشیند پشتی صندلی را باید طوری قرار دهد که انحنای پشتی، در قسمت گودی ستون فقرات قرار بگیرد. تنظیم تکیه گاه در بحث نحوه تنظیم صندلی اداری اهمیت زیادی دارد.

* تنظیم عمق صندلی: یکی از موارد مهم در نحوه تنطیم صندلی اداری تنظیم عمق آن است. عمق صندلی اداری باید به نحوی باشد که کاربر هنگام نشستن بیرون آمدگی و یا تورفتگی نداشته باشد، به عبارت دیگر مسلط باشد.

* پشت سری صندلی اداری باید به نحوی تنظیم شود که گردن در حالت درستی قرار بگیرد. در حقیقت تنظیم درست پشت سری و تکیه گاه صندلی اداری است که از ستون فقرات محافظت می کند.

مکانیزم صندلی اداری

تاثیر قطعات صندلی اداری بر استاندارد بودن صندلی

 استاندارد بودن قطعات صندلی اداری در کیفیت صندلی و مکانیزم صندلی اداری تاثیر زیادی دارد. یکی از شرکت هایی که کار تولید قطعات انواع صندلی اداری را انجام می دهد شرکت وینهل است. این شرکت در  تمام قطعات خود را با توجه به استانداردهای جهانی تولید می کند. یکی از مزیت های قطعات این شرکت تولید قطعات با مواد مرغوب و ساخت آنها توسط کارشناسان حرفه ای در این زمینه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.