یکی از انواع مبلمان و صندلی هایی که کاربرد زیادی دارند، صندلی های اداری هستند. این صندلی ها از قطعات مختلفی تشکیل شده اند که مهمترین آن ها مکانیزم صندلی اداری است. بسیاری از شرکت های تولیدی مکانیزم صندلی در سراسر کشور وجود دارد. در این مطلب سعی داریم انواع مکانیزم صندلی های اداری را مورد بررسی قرار دهیم و یکی از شرکت های فعال در این حوزه را به شما معرفی کنیم. تا پایان همراه ما باشید.
مکانیزم صندلی های اداری؛ مکانیسم سینکرون
این مکانیزم از پیشرفته ترین انواع مکانیزم صندلی های اداری محسوب می شود. در این مکانیزم حرکت تکیه گاه و نشیمن گاه صندلی به صورت مستقل و البته هماهنگ با هم صورت می گیرد. این حرکت هماهنگ به خاطر وجود یک رابط است. این رابط با نسبت های 1:2، 1:2.5 و 1:3 عمل می کند. به عنوان مثال تغییر 10 درجه ای در تکیه گاه صندلی اداری با مکانیزم سینکرون و رابط 1:2، تغییر 5 درجه ای در نشیمن گاه صندلی را به همراه دارد. استفاده از این مکانیزم باعث شده این مدل از صندلی های اداری بسیار راحت و در عین حال استاندارد باشند.
مکانیزم صندلی های اداری؛ مکانیزم L
در بین انواع مکانیزم صندلی های اداری، مکانیزم L ساده ترین آن ها است. بخش کفی صندلی ثابت است و قابلیت تنظیم ندارد. فقط بخش تکیه گاه صندلی قابل تنظیم است که حول محور عمود و تا یک زاویه ی مشخص خم می شود. در ادامه بخش تکیه گاه، توسط فنر تعبیه شده در این قسمت به حالت اولیه باز می گردد. از این مکانیزم در صندلی های کامپیوتر معمولی و صندلی اداری ساده استفاده می شود.
مکانیزم صندلی های اداری؛ مکانیزم تیلت
در این مکانیزم پشتی و کفی به عنوان یک قطعه به هم پیوسته در نظر گرفته می شود. به طوری که حرکت پشتی صندلی باعث جابجایی کفی می شود و همواره یک زاویه ثابت و مناسب میان این دو قسمت وجود دارد. به عنوان مثال زمانی که کاربر برای استراحت به پشتی صندلی فشار وارد می کند قسمت کفی هم به سمت عقب حرکت می کند و یک زاویه ثابت ایجاد می شود.
مکانیزم زانویی؛ صندلی های مدیریتی
مکانیزم زانویی از دیگر انواع مکانیزم صندلی های اداری است که برای صندلی های اداری دارای وزن بالا و صندلی های مدیریتی استفاده می شود. در این مکانیزم، محور جک و محل ثقل صندلی در یک فاصله مشخصی از هم قرار گرفته اند. در این حالت دوران یا گردش صندلی به راحتی صورت می گیرد و در نتیجه راحتی و تجربه خوشایندی را برای کاربر فراهم میکند.
انواع مکانیزم صندلی های اداری؛ مکانیزم خودتنظیمی
در این مکانیزم به جای استفاده از فنر و اهرم دستی برای اعمال تغییرات، از یک سری فنرهای داخلی استفاده می شود. در این حالت میزان وزن کاربر و فشار وارد شده به پشتی صندلی، ارتفاع صندلی و زاویه قسمت پشتی صندلی را تنظیم می کند. با حذف اهرم، ظاهر صندلی بسیار زیبا خواهد شد و راحتی و آرامش کاربر را فراهم می کند.
شرکت وینهل؛ تولید کننده قطعات صندلی اداری
مکانیزم صندلی اداری وظیفه تغییر تنظیمات مربوط به صندلی را مطابق با خواسته کاربر بر عهده دارد. یکی از گروه های صنعتی فعال در زمینه تولید قطعات صندلی اداری، گروه صنعتی وینهل است. این گروه صنعتی با سابقه ای درخشان در زمینه تولید قطعات صندلی اداری از جمله انواع مکانیزم های صندلی اداری فعالیت می کند. این شرکت با به کارگیری افراد مجرب و ماشین آلات به روز، محصولاتی با کیفیت و استاندارد را تولید و به بازار عرضه می کند.